Werkgroep Zandrakpark

Nieuwsbrief Capelle bouwt aan de stad

Elke maand sturen we een nieuwsbrief met informatie over de ontwikkelingen in Capelle aan den IJssel. Heb je interesse om de nieuwsbrief te ontvangen? Klik hier en vul jouw gegevens onderaan de pagina in. Bekijk hieronder de eerder gestuurde nieuwsbrieven:

 

Bekijk hieronder alle nieuwsberichten:

 

20 jun

Samen met omwonenden van 't Zandrak, en met de initiatiefnemer van de horecavoorziening, vormen we een werkgroep waarin we nadenken over de vernieuwing van 't Zandrakpark.

Eén van de wensen is om de beleving van de Hollandsche IJssel te verbeteren. 't Zandrak is één van de velen mooie locaties aan de rivier, die tal van mogelijkheden te bieden heeft. Met (toekomstige) gebruikers van het park denken we graag na over de vernieuwde inrichting.

Tijdens de eerste sessie hebben we vooral de kansen en mogelijkheden van het gebied besproken; Wat speelt er? Wie maakt er gebruik van het park? Wat zou men graag anders zien? Vervolgens gaan we aan de slag om tot een vernieuwd, gezamenlijk ontwerp voor de inrichting te komen. Het verslag van de eerste sessie kunt u onderaan de projectpagina downloaden.