Capelle aan den IJssel

Het Schollebos in met de herfstspeurtocht

Het is herfst en bijna herfstvakantie. Tijd voor ontspanning en leuke dingen doen. Wij hebben alvast een goed idee. De herfstspeurtocht in het Schollebos! Vanaf vrijdag 13 oktober tot en met zondag 19 november kunnen kinderen weer op pad met een nieuw speurtochtboekje.

De speurtochten in het Schollebos zijn een groot succes. We hebben opnieuw een leuke en leerzame speurtocht uitgezet van ongeveer 2 kilometer. De speurtocht is geschikt voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Met het boekje in de hand, wandelen de kinderen door de prachtige volkstuin en komen ze onderweg allerlei mooie houten beelden tegen. Het boekje staat vol met vragen en puzzels die de kinderen tijdens het wandelen oplossen. Met de bon achter in het boekje, krijgen kinderen een gratis beker chocomelk bij het pannenkoekenrestaurant. Kortom, een ideaal uitje tijdens de herfstvakantie of zomaar een mooie herfstdag.

Speurtochtboekje gratis af te halen

De speurtochtboekjes zijn op meerdere plekken gratis af te halen.

  • het gemeentehuis, Rivierweg 111
  • de gemeentewerf, Groenedijk 10
  • het energieloket, Amnestyplein 3
  • Petit Restaurant Schollebos, Bermweg 133

Ook kan de speurtocht online gedownload worden via deze website. Klik bij Downloads op Boekje Herfstspeurtocht. Let op! In de online versie van het boekje zit geen bon voor een gratis beker chocomelk.