Capelle aan den IJssel

Concept kavelpaspoort Bermweg 310 ter inzage

Eind juni heeft het college van burgemeester en wethouders de voorlopige versie van het kavelpaspoort Bermweg 310 vastgesteld. Het document ligt zes weken ter inzage. Iedereen kan vanaf donderdag 27 juli 2023 tot en met woensdag 6 september 2023 reageren op de voorlopige versie van het kavelpaspoort.

Het kavelpaspoort vindt u op onze website: cbads.nl/bermweg310

Waarom een kavelpaspoort?

Wij zien als gemeente mogelijkheden voor sloop en nieuwbouw op de Betty Boop-locatie, omdat dit een kwaliteitsimpuls voor de Bermweg-West kan betekenen. Het kavelpaspoort omschrijft de kaders en randvoorwaarden voor een woningbouwontwikkeling en biedt kaders voor de initiatiefnemer om een plan uit te werken. Het kavelpaspoort is opgesteld in samenspraak met omwonenden, ondernemers en andere belanghebbenden.

Hoe kunt u reageren?

1. Door het invullen van het contactformulier via www.capelleaandenijssel.nl

2. Door het sturen van een brief aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 70, 2900 AB Capelle aan den IJssel, onder vermelding van Kavelpaspoort Bermweg 310

3. Of door het mondeling geven van een reactie (stellen van vragen). Hiervoor maakt u een afspraak met Rebecca Hoogendam, telefoonnummer 06-11869943 of e-mail r.hoogendam@capelleaandenijssel.nl

Hoe gaat het verder?

Na de ter inzage periode stellen wij een Nota van Beantwoording op, waarin wij uw eventuele reactie beantwoorden. Het kavelpaspoort, waarin de inspraakreacties zo veel mogelijk verwerkt zijn, wordt opnieuw ter bespreking aangeboden aan de commissie Stadsontwikkeling- en Beheer van maandag 23 of dinsdag 24 oktober 2023. De gemeente neemt een besluit over de ingebrachte inspraakreacties en stelt het uiteindelijke kavelpaspoort naar verwachting vast op maandag 13 november 2023.